Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is op_avontuur_0091.jpg
De Færöer, een bijzondere Scandinavische bestemming; nu virtueel te bereizen

De mondiale bestrijding van het coronavirus heeft de hele reiswereld platgelegd. Reizen is even niet aan de orde. Voor velen een behoorlijke inperking die gewend zijn andere landen te bezoeken. Voor reisorganisaties – groot of klein – een enorme economische klap.
Toeristenbureaus, die in veel gevallen een belangrijke schakel zijn, proberen op hun beurt toch het lijntje naar de bezoeker actief te houden. Het toeristenbureau van de Færöer, in feite maar een kleine speler in het toerisme naar Scandinavië, bedacht een oplossing om toch een goed gevoel van een bezoek te over te houden. Ga je ook even mee?

LEES/KIJK MEER

Niet op reis, toch op avontuur